Pet znakova kako prepoznati ženskaroša

0
101

Pet znakova kako prepoznati ženskaroša

On je vješt manipulator koji svojim komplimentima i romantičnim potezima lako osvaja žene. U njegovim rečenicama vi ćete biti jedina na svijetu, dok će istovremeno skenirati sve druge oko sebe.

Bira određeni tip žena

Najčešće “lovi” žene koje imaju nisko samopouzdanje. Pravim odabirom riječi samo želi da dobije ono što želi, a to je seks. A čim ženu odvuče u krevet, gubi interesovanja. Često ga prati loš glas, pa je s njim najbolje da budete na oprezu.

Vi ste ta koju je čekao

Pri upoznavanju tvrdi da ste vi ta koju je čekao cijeli život. Tu rečenicu je najvjerovatnije izrekao nebrojeno mnogo puta o čemu svjedoče njegove mnogobrojne veze. On samo želi da zadovolji svoje seksualne apetite, a na prvi znak problema traži drugu. Jako brzo ulazi u vezu, a još brze iz nje izlazi.

Zna kako da se osjećate posebno

Ženskaroš je vješt igrač koji je naučio kako da učini da se žena osjeća posebno. Prvi znak za uzbunu je pretjerivanje sa romantikom. Njima želi da kamuflira svoje mane i sakrije nesigurnost, a one su ujedno dokaz da po tom pitanju već ima prakse.

Nijedna mu nije promakla

Iako tvrdi da ste mu vi jedina, on u svakoj ženi vidi priliku. Nerijetko u vašem društvu gleda druge žene, flertuje s njima.

Postoji razlog zašto vas ne zove imenom

On partnerku najčešće zove po nadimku kao što je “slatkica” ili “ljepotica”. Iako to na početku može da bude šarmantno, vremenom će dovesti do pitanja – zašto nikad ne izgovara moje ime? On želi da izbjegne situaciju u kojoj mu se može dogoditi da pobrka vaše ime sa imenom bivših djevojaka.

Izvor: avaz.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here