On želi da ga zavedeš – evo kako!

0
541

On želi da ga zavedeš – evo kako!

Na početku veze, sve je relativno jednostavno. Strasti ima na bacanje, zaljubljeni smo preko ušiju i nema potrebe za dodatnim sadržajem kojim moramo ponovno zavesti svog muškarca.

Ipak, s vremenom neke stvari izblijede, pa se moramo malo više truditi. Muškarce treba ponovno zavoditi, jednako kao i žene, a evo kako oni to vole.

Preko želuca

Stara izreka da ljubav ide preko želuca postoji s razlogom. Ne kažemo da mu svaki dan moraš kuhati večere od tri slijeda, ali tu i tamo ga možeš iznenaditi njegovim omiljenim obrokom.

Kao u welnessu

Masaža leđa, stopala, tjemena… Muškarci se vole opuštati jednako kao i žene, a najbolje pale već provjerene stvari. Jedna masaža će mu sigurno dobro doći, a uvijek možeš na kraju dodati i happy end.

Pravi dodir u pravo vrijeme

Svi znamo koje su glavne erogene zone, ali svaki muškarac ima neki dio tijela koji je posebno osjetljiv, a koji moraš sama otkriti. Jednom kad saznaš koji je to dio tijela, možeš ga usrećiti kada god poželiš, pa čak i dobiti ono što želiš, ako dotakneš pravo mjesto.

Seksi rublje

Ko ima vremena i volje za kombiniranje donjeg veša? Sve više žena bira udobnost umjesto seksi izgleda, što u potpunosti podržavamo, ali tu i tamo nije loše izvaditi seksi rublje i zavesti ga njime.

Seksi priča

Prava riječ u pravo vrijeme može napraviti veliku razliku, pogotovo ako ga želiš oraspoložiti za seks. Malo prljave priče ne moraš ograničiti samo na vašu spavaću sobu – pošalji mu prljavu poruku dok je na poslu i pusti ga da se crveni u uredu.

Posvuda

Spavaća soba je jako udobno mjesto za seks. Što znači da može biti i dosadno mjesto. Ako ga želiš izluditi, zaboravi na nju na neko vrijeme i prebaci seks u neku od drugih prostorija u kući ili izvan nje.

 

Izvor: avaz.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here