Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2018

0
421
Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2018

Mjesečni horoskop za oktobar 2018

 

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec oktobar 2018. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

OVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Prva dekada oktobra delovaće pomalo stresno na vas. Merkur će 3. oktobra praviti kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. To će vam doneti teškoće u realizaciji radnih zadataka zbog situacija kojima nećete moći da se prilagodite. Bićete napeti i ishitreni. Pazite da ne načinite grešku. 5. u mesecu Venera kreće retrogradno, što vas upozorava da se usmerite na rešavanje zaostalih obaveza na polju novca i da izbegavate nove investicije, naročito one većeg obima. Početkom druge dekade oktobra Merkur ulazi u znak Škorpiona odakle pravi opoziciju sa Uranom i donosi vam neočekivane komplikacije zbog neisplaćenih dugovanja. Kvadrat Venere sa Marsom najavljuje probleme u odnosima sa saradnicima. Biće vam potrebno više strpljenja kako biste izbegli gubitke, a strpljenje i taktičnost vam nisu jača strana. Ovo će vas navesti da naučite da budete pažljiviji u rukovanju novcem. Sredina oktobra vam donosi mogućnost rešenja tako što ćete biti u mogućnosti da postignete dogovore oko isplata koje dugujete i da započnete jedan novi projekat.
U trećoj dekadi oktobra Merkur će praviti sekstil sa Plutonom, što će vas činiti oštroumnim. Umećete da se snalazite i služite raznim lukavstvima kako biste postigli svoje ciljeve. Sunce 23. oktobra ulazi u znak Škorpiona i pravi opoziciju sa Uranom, što će dodatno destabilizovati vaše finansije. Ovog puta pazite da se ne zadužujete dodatno. Sekstil Venere sa Saturnom će vam doneti bolji osećaj kako da postignete više stabilnosti i sigurnosti kada se radi o velikim i dugoročnim ciljevima. Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem usmerioće vas ka rešavanju finansijskih teškoća. Uspećete do kraja meseca da se izvučete velikim delom iz zastoja na tom polju. Bićete u mogućnosti da sklopite profitabilan ugovor.
Nezaposleni Ovnovi biće stavljeni u iskušenje prilikom traženja zaposlenja. Tražiće im se da daju novac kako bi dobili novi posao. Možete dobiti posao i sopstvenim zalaganjem.

 

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi počinje da se kreće retrogradno 5. oktobra. Doneće vam nevolje u ljubavi. U vaše odnose sa voljenom osobom uvući će se ljubomora. Kvadrat Venere sa Marsom dovešće strasti do usijanja, što može da se završi ozbiljnim sukobima. Neslaganja će najviše nastati u vezi zajedničkih ulaganja i kućnog budžeta.
Sredinom oktobra uspećete da nađete rešenje tako što ćete porazgovarati sa voljenom osobom i izneti sve što vam nije po volji u vašoj vezi. Bićete dovoljno uviđavni da saslušate i primedbe vašeg partnera na vaše ponašanje. Mada ćete uspeti da izgladite nesuglasice, povremeno će da iskrsnu manje, prolazne prepirke. Do kraja meseca bićete ponovo u ljubavi.

 

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here