MJESEČNI HOROSKOP JULY-SRPANJ 2018

0
42

MJESEČNI HOROSKOP – OVAN

Najviše iskušenja i problema u srpnju će Ovnovi imati s autoritetima i svakim onim koji pokušava dominirati, bilo u nekom odnosu, bilo u poslu. Ponekad ćete to biti vi sami. Zato je važno da prije svega dobro sagledate tko je tko i koja je vaša prava uloga u svemu. Imajte to na pameti i sve će se odvijati lakše. Ništa ne forsirajte.

LJUBAV: Pojavit će se novo svjetlo na ljubavnom nebu Ovnova. Ovo ste dugo čekali i nećete moći povjerovati da vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Dotjerajte se i izađite van, među ljude. Ipak, nemojte pretjerati s vlastitom prezentacijom. U drugom periodu srpnja malo ćete se opustiti i usporiti svoj stil zavođenja i uživanja. Voljena osoba rado će s vama pričati, a to će vas još više zbližiti. Ovnovi koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo početi neobavezno, no bit će i rasprava. Vjerojatan je vrlo ugodan provod u društvu osobe koju volite. Oni koji su još sami neka svakako izlaze van. Mnogim samcima će se činiti kao da im je ljubav sve bliže i bliže. Na neki način bit će u pravu, jer će i oni i drugi oko njih biti otvorenih srca.

 

KARIJERA: Volite vidjeti konkretne rezultate, a upravo će se oni početi pojavljivati ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmjerili onamo kao i treba. Bit ćete zadovoljni. U suradnji s mladim osobama ili s novim suradnicima pokazat ćete emocije više nego što bi trebalo. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni. Zbrka u komunikaciji rezultat je žurbe. Uz bolju pripremu doći ćete do više staloženosti i do boljih rezultata.

ZDRAVLJE & SAVJET: Prepoznajte što je dobro, a što nije i nema potrebe za velikim planiranjem.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here