VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018 GODINU

0
37

Godišnji horoskop za 2018. godinu – Ovan

Pročitajte šta čeka Ovnove u 2018. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to savjeti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Posao: Saturn vas je lijepo pogledao sa početka godine iz prijateljskog vam znaka Strijelca. Uveo vas je u moguću priču sa inostranstvom, bilo da krenete “trbuhom za kruhom” negdje tamo, bilo da vam je posao povezan sa stranim zemljama. Oni koji već čekaju “zeleno svetlo” za posao samo što nisu počeli da rade na početku godine, a pojedini iz ove dekade će pokrenuti novu, ali stabilniju priču na poslovnom planu još tokom januara. Oni koji su rođeni između 21.marta i 26.marta imali su još 2017. bitne preokrete, a do marta 2018. će krunisati dobrim završetkom ili novom fazom u okviru svog zanimanja. Novi poslovi, čak i promjena profesije samo može da vam otvori put koji vodi stabilnosti. Saturn će doslovno kočiti vaše odluke, ali ćete kroz kvadrat Urana i Plutona osjetiti na svojoj koži da je mjesto, prostor, ljudi sa kojima funkcionišete, da je sve to pogrešno.

Kako Jupiter uđe u znak Device (12.avgust) postaćete vrjedniji i više ćete obraćati pažnju na detalje i sitnice koje ste zanemarivali u prethodnom periodu. Septembar pravi osnovu za dalje, a kraj godine će vam pokazati u kom pravcu se razvija vaš posao. Bitno je da sve ide svojim tokom i svaki rezultat koji postignete samo će vas ohrabriti.

Ljubav: Kako je divno kada vam je jedan Saturn saveznik! Korak vam je lagan, spor, ali siguran. Koja je to novina za vas! Sve neracionalnosti, bure, oscilacije u vama i oko vas su iza, a vi sa mirom krećete dalje. Ne znate ni da li ste sigurni ili nesigurni, ali znate da ćete istrajati u onome što želite. Januar je jasan za vas ili bolje reći dali ste jasno do znanja partneru šta želite. Ovde nema čekanja šta će on uraditi. Vi ste se već usmjerili na sređivanje nekih drugih životnih polja.

Februar, donosi nova poznanstva, a možda na nov način odnos koji je već započet poslednjih dve godine. Nekima će posrećiti sa osobom iz svoje blizine nakon 22.marta. Susret kod rođaka, bliskih prijatelja ili u blizini kuće je više nego moguć. Ova priča nosi stabilnost. Nakon 16.jula 2018. kada je ulaskom u znak Lava, Jupiter je krenuo da gradi lijepe aspekte prema vama i taj trend se nastavlja dalje. Dobre okolnosti ovog “srećnika” ćete osetiti i dalje, iako se udaljava od vas do avgusta 2018.

KLIKNITE ISPOD ZA NASTAVAK

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here