LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018 GODINU (SVI ZNAKOVI)

0
101

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018 GODINU

OVAN

12552_stock-photo-young-happy-kissing-amorous-couple-at-celebration-shutterstock_7026901

Koliko god se trudili, niste baš uspeli da nešto bitno poboljšate svoj emotivni status u prethodnoj godini. Ipak, mnogi su naučili nešto o sebi. Vaše potrebe se na neki način dalje koriguju. U prva tri meseca vas može pratiti osećaj da se vrtite u nekom začaranom krugu. Međutim,  april mesec to bitno i naglo menja.

Za sve ono što ste mislili da nije moguće – ipak će početi da se realizuje. Proleće i leto će vam biti prilično dinamičan, nekima čak i buran period. Krajem godine već možete da odahnete i prepustite emotivnom zanosu. Zauzetim pripadnicima znaka je proleće i jesen bitan period.

 

 

Bilo da ćete uraditi nešto konkretno sa partnerom ili pokazati neko svoje nezadovoljstvo i vrlo brzo to popraviti. Svakako ne trebate da prestanete da želite. Partner će imati želju da vam udovolji u trenucima kada pokažete da vam nešto fali. Mogući su vam interesantni flertovi čak i ponude za tajnu vezu (tokom februara i jula). Kako god, vi ćete krajem godine doneti neki konačan sud u vezi prtnera i tog odnosa.

NASTAVAK

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here