Veliki LJETNI HOROSKOP ZA 2018 GODINU

0
428

Osim svoje budućnosti, otkrit ćete da je ovo bez pretjerivanja najiscrpniji i najzanimljiviji pregled svega što vas očekuje u novoj godini

OVAN:

LJUBAV: Na prvi pogled čini se kako vas čeka naporna i komplicirana ljubavna godina. Za otporne snagatore kao što su Ovnovi ovo će biti samo još jedan kvalitetan izazov u kojem ćete pokazati kako vas se ne može tako lako slomiti. Nastavlja se razdoblje preispitivanja emotivnih i životnih vrijednosti. Stari obrasci više ne pale, na vaše veliko olakšanje. Bit će vam lakše ponovno sagraditi novu kuću nego stalno popravljati staru ruševinu. Nećete nužno promijeniti partnera, samo način na koji pristupate problemima. Tražit ćete više prostora i razumijevanja. Preživite li zajedno ovo izazovno razdoblje, ništa vas neće moći razdvojiti. Slobodni Ovnovi žarit će i paliti, možda čak i ostavljati spaljenu zemlju iza sebe. Budite pristupačniji i nježniji. Ne otjerate li plahog udvarača svojim navijačkim stilom zavođenja, čeka vas vrlo ugodno iznenađenje.

POSAO: Neobična poslovna godina puna promjena, ali za vas ništa novo. Navikli ste na dinamične situacije i uvijek dajete sve od sebe, čak i kad ostali suradnici posustanu. Nadređeni će itekako primijetiti vaš trud i vjeru u uspjeh. Osvojit ćete zasluženu vodeću poziciju u kojoj ćete se odlično snalaziti. Imate li novu ideju, izborite se za nju, ma kako neobično zvučala. U financijama će vas zvijezde podržavati, čak i nagraditi, pod uvjetom da se držite zakona i pravila. Vaš jedini problem, ne samo u 2018-oj, je sklonost preuzimanju previše obaveza odjednom. Iako možete povući više nego ostali, na kraju vam ne gine premorenost i pad energije na minimum. Pametno rasporedite svoju snagu i poslušajte koji mudri savjet starijih i iskusnijih kolega.

KLIKNITE ISPOD ZA NASTAVAK

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here